Klasser

Intensity

Ett funktionellt pass på endast 30 minuter där vi jobbar med olika stationer. Här tränar vi med både kroppen och redskap som belastning. Passet innehåller både styrka och puls. Ett pass som passar oavsett vad man har för mål med sin träning. Helkroppspass!

Pulse & Core

Ett pass på endast 30 minuter för dig som vill tighta till och tona din mage och samtidigt gå hem ifrån passet med en hög förbränning! Perfekt för dig som också vill stärka ryggen!

Tabata

Ett funktionellt pass för hela kroppen där vi jobbar med olika redskap! Varje intervall pågår i 20 sekunder och vi kör 8 set på varje station! Ge styrka och förbränning!

Skivstång Styrka 21

I detta pass på endast 21 minuter lägger vi fokus på att bygga styrka i kroppen med skivstång! Vi kör igenom kroppens stora muskelgrupper! Träningsvärk utlovas!

Kickstart

Ett funktionellt morgonpass på endast 20 minuter. Här tränar vi med både redskap och vår kropp som belastning. Alla pass är olika för att utmana dig!

Box & Burn

Träna som en kampsportare men utan sparring! I detta pulshöjande pass blandar vi kampsportens slag och sparkar i olika ronder!

Vilka resultat kan du förvänta dig?

Uppnå dina mål på Fitranx Karlskrona.

 • Dag 1

  Förbättrad hjärnkapacitet och humör

 • Vecka 1

  Mer energi och bättre hälsa

 • Månad 1

  Ökad förbränning, förändring av muskelmassa och bättre allmänhälsa.

 • Månad 3

  Synbara resultat

 • Månad 6

  Komplimanger från familj och vänner. Ett mer hälsosamt hjärta

 • År 1+

  Förlängd livslängd. Förbättrad mental hälsa. Förbättrad bentäthet

Priser

På Fitranx Karlskrona är vårt mål att erbjuda lösningar utifrån alla behov. Klicka nedan om du vill veta mer om våra medlemskap och priser.
Läs mer
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out